پاورپوینت کاهش مصرف نمک

Rate this post
پاورپوینت کاهش مصرف نمک

پاورپوینت-کاهش-مصرف-نمک

دانلود پاورپوینت با موضوع کاهش مصرف نمک،
در قالب ppt و در ۳۸ اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
آنچه در مورد نمک باید بدانیم بسیج ملی اطلاع رسانی کاهش مصرف نمک
 نکاتی درباره‌ی نمک:
نمک
خوراکی حاصل ترکیب دو عنصر سدیم و کلر می‌باشد. اثرات نمک بر فشار خود به
علت وجود عنصر سدیم (ماده موثر بر نمک) در این ترکیب است. در افرادی که سطح
سدیم خون بالا و سطح پتاسیم خون پایین است خطر افزایش فشار خون که خود
مسبب بیماری‌های قلبی و سکته است، افزایش می یابد.
مصرف نمک در ایران    
ایران یکی از پر مصرف‌ترین کشورهاست که میانگین روزانه مصرف نمک مردمانش۳-۲برابر استاندارد جهانی است.
طبق
نظر محققان میزان مصرف نمک در ایران حدود ۱۰ تا ۱۵ گرم در روز است که این
میزان بسیار بیشتر از حد استاندارد مصرف نمک (۵ گرم) است.
سرانه مصرف نمک در یک سال توسط ایرانی‌ها، شش کیلوگرم است؛‌ در حالی که در جهان سالانه سه کیلو نمک می‌خورند.
! ما دو برابر استانداردهای جهانی غذایمان را شور می‌کنیم!
سدیم
به طور طبیعی در انواع غذاها یافت می شود. به طور مثال در شیر و خامه
تقریباً معادل ۵۰ میلی‌گرم سدیم در هر ۱۰۰ گرم ماده و در تخم مرغ تقریباً
معادل ۸۰ میلی‌گرم سدیم در هر ۱۰۰ گرم ماده وجود دارد.
سدیم در غذاهای
فرآوری شده به میزان بیشتری وجود دارد: در نان (تقریباً معادل ۲۵۰ میلی‌گرم
سدیم در هر ۱۰۰ گرم ماده)، در گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس
(تقریباً معادل ۱۵۰۰ میلی گرم سدیم در هر ۱۰۰ گرم ماده)، در اسنک هایی
مانند چیپس، فرآورده‌های غلات حجیم شده و ذرت بوداده (تقریباً معادل ۱۵۰۰
میلی گرم سدیم در هر ۱۰۰ گرم ماده) و در چاشنی ها و سس ها مانند سس سویا
(تقریباً معادل ۷ میلی‌گرم سدیم در هر ۱۰۰ گرم ماده) است.
دانلود فایل

Author: Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.