پاورپوینت شناسایی نقاط بحرانی و عوامل مولد آلودگی واحدهای تولید بستنی براساس سیستم HACCP

Rate this post
پاورپوینت شناسایی نقاط بحرانی و عوامل مولد آلودگی واحدهای تولید بستنی براساس سیستم HACCP

پاورپوینت-شناسایی-نقاط-بحرانی-و-عوامل-مولد-آلودگی-واحدهای-تولید-بستنی-براساس-سیستم-haccp

دانلود پاورپوینت با موضوع شناسایی نقاط بحرانی و عوامل مولد آلودگی واحدهای تولید بستنی بر اساس سیستم HACCP،
در قالب ppt و در ۳۷ اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
فهرست :
-مقدمه
-سیر تاریخی سیستم های کنترل کیفیت
-تعریف حسپ
-تاریخچه حسپ
-اصطلاحات حسپ
-اصول حسپ
-مراحل و ترتیب اجرای حسپ
-فلودیاگرام تولید بستنی
-بررسی فلودیاگرام تولید در محل کارخانه
-بررسی اصول حسپ
-پیشنهادات

بخشی از متن پاورپوینت:
HACCP اصطلاحات
نقطه کنترل:
به هر نقطه ای در یک سیستم غذایی خاص گفته میشود
که عدم کنترل آن برای سلامتی خطری نداشته باشد
نقطه کنترل بحرانی :
هر نقطه یا طریقه عمل در یک سیستم غذایی که کنترل آن امکان پذیر بوده و بتوان با کنترل آن از بروز خطری
جلوگیری کرده و یا آن خطر را به حداقل رسانید.
مراحل و ترتیب اجرای حسپ
۱-تعیین تیم حسپ
۲-شرح نوع تولید
۳-مشخص کردن مصرف کنندگان
۴-ترسیم فلودیاگرام
۵-بررسی فلودیاگرام در محل کارخانه
۶-مشخص کردن خطرات بالقوه و اقدامات کنترلی
۷-تعیین نقاط کنترل بحرانی
دانلود فایل

Author: Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.