پاورپوینت تغذیه و بیماری های قلبی عروقی

Rate this post
پاورپوینت تغذیه و بیماری های قلبی عروقی

پاورپوینت-تغذیه-و-بیماری-های-قلبی-عروقی

دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه و بیماری های قلبی عروقی،
در قالب ppt و در ۲۳  اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
شیوه زندگی در حال گذر است
رشد زندگی شهرنشینی باعث تغییر الگوی مرگ و میر از بیماری های واگیر به بیماری های غیر واگیر شده است.
افزایش فزاینده استرس های شهری 
 کاهش فعالیت بدنی به دلیل تغییر الگوی زندگی
افزایش چاقی به دلیل افزایش رفاه مردم و دسترسی بیشتر به غذا 
تغییر الگوی مصرف
عوامل موثر بر فشار خون :
چاقی :
بین BMI  با فشار خون رابطه مستقیم وجود دارد 
بیش از ۶۰ در صد افراد مبتلا به فشار خون افزایش وزن بیش از۲۰ درصد دارند .
۵۰ درصد کل هیپرتانسیونها با کنترل وزن کنترل می شود .
سدیم :
حساسیت به کلرور سدیم با سن بالا ، چاقی و نژاد سیاه پوست مرتبط است .
پتاسیم :
دریافت زیاد پتاسیم با کاهش فشار خون همراه است .
آب سخت و کلسیم موجب کاهش فشار خون می شود .
منیزیوم موجب کاهش فشار خون می شود .
توصیه های انجمن قلب
برای پیشگیری از Hypertension  معمولاً مقدار ۶ گرم کلرور سدیم( ۴/۲ گرم سدیم) روزانه توصیه می شود.
موارد زیر نبایستی استفاده شود:
۱- نمک سر سفره
۲- مواد غذایی دودی شده مثل ماهی دودی و شور شده، سوسیس، کالباس-انواع کنسروها
۳- غذاهایی مثل چیپس ها – کراکر- آجیل شور -پنیر شور- انواع شوری و ترشی
مصرف کلسیم                     (نیاز یک فرد بالغ و سالم ۱۲۰۰-۸۰۰ میلی گرم)
افزایش مصرف کلسیم و پتاسیم، فشار سیستولیک را پایین آورده و در نهایت فشار خون، کاهش می یابد.
مصرف لبنیات کم چرب، برخی از انواع ماهی های کوچک (مثل کیلکا)، سبزی های برگی، کلم بروکلی، شلغم و انواع مغزها مانند گردو و فندق منبع خوب کلسیم می باشند. 
دانلود فایل

Author: Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.