پاورپوینت بررسی فن آوری های نوین در صنایع غذایی

Rate this post
پاورپوینت بررسی فن آوری های نوین در صنایع غذایی

پاورپوینت-بررسی-فن-آوری-های-نوین-در-صنایع-غذایی

دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی فن آوری های نوین در صنایع غذایی،
در قالب ppt و در ۵۸ اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

عوامل استریلیزاسیون
فاکتورهای موثر بر استریلیزاسیون
گرایش به استفاده از بسته های پلیمری و پلاستیکی
انتخاب روش استریل کردن
پرتو دهی مواد غذایی  
مزایای استفاده از پرتو
استفاده از روش تشعشع و پرتودهی
انواع پرتوهای مورد استفاده
پرتو ماوارابنفش
تابش های بتا
پرتوهای گاما
پرتوهای ایکس
مایکروویو
کاربرد UV-C در حفظ کیفیت کاهو
تیمار با UV-C
نمودار کاهش لگاریتمی بار E.coli و salmonella روی سطح برگ های کاهو با uv
نمونه هایی از کارهای انجام شده با فرابنفش در میوه و سبزی
کاربرد فرابنفش در صنعت شیر
مسیر گردش محلول ها
کاربردپرتوهای فرابنفش در کارخانجات فرآورده های گوشتی
استفاده از پرتوهای فرابنفش در تیمار هوای دودکش رستوران ها و اماکن عمومی
فراوری مواد غذایی به منظور پرتودهی
آنزیم بری یا فرایند حرارتی
کاربردهای تجارتی اشعه دهی
علامت مواد غذایی پرتو دیده
اثر پرتودهی برروی میکروارگانیسم ها
اثرات پرتودهی برکیفیت برخی مواد غذایی
کاربرد اوزون در مواد غذایی
ساز و کار اثر اوزون
نحوه عمل اوزون بر میکروارگانیسم ها
عوامل موثر بر واکنش اوزون
مقایسه اوزون با ضدعفونی کننده های معمول
چند نمونه از کاربردهای اوزون
فراصوت در صنایع غذایی
کاربردهای فرا صوت
غیرفعال سازی میکرو ارگانیسم ها
خشک کردن
کاربردهای تشخیصی
منابع


توضیحات:
این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع ‘بررسی فن آوری های نوین در صنایع غذایی’ می باشد که در حجم  58 اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده است و قالب آن را به راحتی و به دلخواه می توان تغییر داد.
دانلود فایل

Author: Admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.